WheelDoctor

Se nye muligheter innenfor ettermarkedet for din bedrift!

Nye muligheter

Omtrent 4,5 millioner aluminiumsfelger i Norge og Sverige har skader, hovedsaklig fra fortauskanter eller korrosjon. Både utseendet og verdien forringes. Mer enn 400 selskaper benytter WheelDoctor - som har TÜV-godkjenning og gir muligheten for økt omsetning ved å reparere disse skadene.

Reparasjon av aluminiumsfelger med spesialmaskinen som er utviklet og produsert av CARTEC er et prisgunstig og sikkert alternativ til å kjøpe nye aluminiumsfelger - og for kvalifiserte WheelDoctor-verksteder er det en lønnsom investering i et lukrativt marked. Et markedet som er enormt og omfatter blant annet leasingbiler, bruktbilsalg, dekkhotell og vanlige dekkverksteder.

 

Det TÜV sertifiserte WheelDoctor systemet, utviklet for lovlig og godkjent reparasjon av aluminiumsfelger, tillates å reparere skader i grunnmetallet for dybder ned til 1 mm dybde.

Slik fungerer det

Først, spennes aluminiumsfelgen fast i WheelDoctor. I de fleste tilfeller er det ikke nødvendig å demontere dekket. Så følger det viktigste arbeidet - sakkyndig fjerning av riper eller skraper ved hjelp av rotasjonsslipeprosessen der ulike slipeskiver anvendes. På diamond cut felger utføres så en polering og en gjenoppretting av det opprinnelige utseendet. Lakkerte felger lakkeres med den passende fargenyansen. Til slutt påføres en passende klarlakk for forsegling. Ferdig! Resultatet: Like god som ny! Fjerningen av riper og korrosjon gjør at trafikksikkerheten igjen er intakt. WheelDoctor er også perfekt for å høyglanspolere aluminium felger tilbake til sin originale glans.

Se brosjyre for Wheel Doctor systemet her.

Video:

 

 

 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Wheel Doctor systemet!
E-post: post@holgers.no
Tlf: 33 43 02 00