Fenice Car Leather Protector

Vannbasert beskyttende krem 5000 ml

Varenr:41158
Fenice Car Leather Protector Vannbasert beskyttende krem 5000 ml
Ink. MVA5 346,-

Vannbasert beskyttende krem som lager en beskyttende barriere på skinn for å hindre skitt som skinnet blir utsatt for i hverdagen, i å penetrere skinnet. De naturlige ingrediensene gir skinnet mykhet og glans.Over tid vil usynlige oljer og syrer som naturlig kommer i kontakt med skinnet uten av de blir renset bort, forårsake sprekker, avskalling eller missfarging. Dette problemet er særlig synlig på hodestøtter og sidestøtter på sofaer, eller innsiden av kragen på skinnjakker. Leather Protector er et avansert produkt som bidrar til at skinnet frastøter olje, alkohol og protein-baserte flekker. Leather Protector er designet for bruk på alt kornet, toppbelagt og anilinskinn. For nubuck og semsket skinn har FENICE formulert en Ecoguard Nubuck Protector for å møte deres spesifikke behov.

 

Leather Protector lager en usynlig, pustende barriere som bedrer skinnets motstandsdyktighet for flekker og vaskbarhet.

 

Bruksanvisning: Med mindre skinnet er nytt, rens med Leather Cleaner. Rist flasken godt. Påfør Leather Protector med en klut og gni med sirkulære bevegelser. La lufttørke (naturlig). Kan poleres med lett trykk. Ikke gni aggressivt! Ikke bruk på semsket/nubuk.

 

Vedlikehold: Leather Cleaner og Leather Protector bør være en del av normale vedlikeholds- og beskyttelsesrutiner for skinnmøbler, interiører osv. Skinn som er mye brukt, som et bilinteriør, bør man rengjøre og beskytte en gang i måneden. For skinn som brukes sjeldnere kan 2-4 ganger i året være nok.