Fenice Deep Cleaner F

Sterkt rengjøringsmiddel 1000 ml

Varenr:41166
49
Ink. MVA473,-

Fenice Deep Cleaner F er et sterkt rengjøringsmiddel for farget skinn. Det gir en kraftig rens ved å fjerne alle typer flekker: olje- og fett-flekker og farge/blekk som har smittet av fra jeans og aviser i særdeleshet. Produktet må brukes i et godt ventilert rom. 

 

For-test: Før bruk, sjekk at skinnet er fargebestandig. Fukt med en hvit klut med Deep Cleaner F og gni lett på skinnet på et skjult område. Sjekk at du er fornøyd med resultatet og at ingen farge har blitt overført til kluten.

 

Bruksanvisning: Først, forsøk å rengjør skinnet med Ultra Rapid Leather Cleaner. Dersom det ikke fungerer, bruk Deep Cleaner F etter å ha for-testet som beskrevet over. Støvsug skinner med et mykt børstemunnstykke på støvsugeren. Rist flasken. Bruk hansker. Fukt en svamp med Deep Cleaner F og trykk veldig forsiktig til skitten/flekken er løst opp, mens du hele tiden ser etter om fargen smitter av. Hvis fargen begynner å smitte av stanser du behandlingen umiddelbart. Ikke gni! Tørk av med en ren, glatt klut. Fjern alle rester av Leather Cleaner. La tørke og beskytt skinnet med Leather Protector.