Fenice Dye Transfer Stain Remover

Løsemiddelbasert rensemiddel 100 ml

Varenr:41170
53
Ink. MVA73,-

Dye Transfer Stain Remover er et løsemiddelbasert rengjøringsmiddel spesielt utviklet for å fjerne farge som er smittet over fra jeans eller andre klær, puter, tepper, blekk, aviser og lignende, på skinn eller vinyl.

 

For-test: Påfør produktet på et skjult område. Hvis skinner mørkner etter at det er tørt, hvis det blir misfarget eller du på annen måte ikke er fornøyd med resultatet: stans bruken av produktet.

 

Bruksanvisning: Rist flasken godt. Fukt en myk klut med Dye Transfer Stain Remover og trykk forsiktig på området som skal behandles slik at rensen virker i dybden. Om nødvendig, gjenta behandlingen. Ikke gni aggressivt selv om fargen du ønsker å fjerne ikke forsvinner lett. Fjern rester ved å bruke Leather Cleaner og tørk skinnet med en glatt klut fuktet med vann. La tørke, og behandle skinnet med Leather Protector, som vil forenkle fjerning av fremtidige farger som smitter av. Vi anbefaler å fjerne flekker umiddelbart da fjerning blir vanskeligere og vanskeligere etter hvert som tiden går. Produktet skal ikke brukes på semsket/nubuk skinn.