Fenice Fabric Deep Cleaner

Tekstilrens, 1000 ml

Varenr:41177
Fenice Fabric Deep Cleaner Tekstilrens, 1000 ml
Ink. MVA1 094,-

Tekstilrens spesielt beregnet for svært skitne tekstilflater.

 

 

Fabric Deep Cleaner er et løselig, vannbasert produkt som skal brukes sammen med ekstraktoren. Den brukes når det er fettmerker eller flekker på store områder på tekstilet. Det kan tilsettes i ekstraktorholderen sammen med Textile Concentrated Cleaner 20x for å øke virkningen. Dette produktet sikrer umiddelbare resultater.

 

For-test: Fukt en hvit klut med kun vann. Gni lett på tekstilet på en skjult plass for å se om farge overføres til kluten eller om det blir en fargeendring i tekstilet når det er tørt. Dersom farge fjernes med bare vann så vil ethvert produkt helt sikkert fjerne farge, så ikke bruk Fabric Deep Cleaner i slike tilfeller. Dersom det ikke er noe fargeendring med vann, gjør samme test med Fabric Deep Cleaner og forsikre deg om at du er fornøyd med resultatet.

 

Bruksanvisning: Løs opp 4-5 spiseskjeer med Fabric Deep Cleaner i 4 liter med vann og fyll det på ekstraktoren. La produktet komme ut av maskinen og start med rengjøringen. Bruk munnstykket på ekstraktoren på tekstilet, i starten med fokus på de mest skitne områdene. Repeter operasjonen, og bruk denne gangen munnstykket i en annen retning enn sist. Produktet etterlater seg ikke rester, så la tekstilet lufttørke naturlig når det er rengjort.