Fenice Ultra Rapid Leather Cleaner

Kraftig rens for farget skinn, 250 ml

Varenr:41303
Fenice Ultra Rapid Leather Cleaner Kraftig rens for farget skinn, 250 ml
Ink. MVA163,-

Ultra Rapid Leather Cleaner er en kraftig rens for farget skinn, designet for å fjerne vanskelige flekker eller inngrodd skitt på farget skinn som har bygget seg opp over tid.

 

For-test: Før bruk, test skinnets fargeekthet. Påfør Ultra Rapid Cleaner på en hvit klut og gni forsiktig på et skjult område på skinnet. Sjekk at du er fornøyd med resultatet og det ikke er noen fargeoverføring til kluten.

 

Bruksanvisning: Først, forsøk å rense med Leather Cleaner. Dersom resultatet ikke er tilfredsstillende, bruk Ultra Rapid Cleaner etter å utført for-testen. Rens skinnet med en støvsuger med et mykt munnstykke. Rist flasken godt. Bruk hansker. Fukt en klut med produktet og bruk lette bevegelser/trykk på skinnet til flekken løser seg opp, mens du stadig sjekker at det ikke er noen fargeoverføring. Skulle fargen smitte av, stans bruken umiddelbart. Ikke gni aggressivt! Fjern overflødig produkt med en ren klut som ikke loer, og rens deretter med Leather Cleaner. La tørke og påfør så Leather Protector.