Fenice Textile Protector

Beskyttelse for tekstiler, 250 ml

Varenr:41321
Fenice Textile Protector Beskyttelse for tekstiler, 250 ml
Ink. MVA354,-

Inngrodde substanser, som støv, kroppsoljer og fett som kommer i kontakt med tekstilet, kan forårsake misfarging eller flekker på tekstilet over tid. Dersom det ikke blir renset og beskyttet vil det kunne resultere i permanente flekker. Textile Protector er en effektiv vannbasert beskyttelse for de fleste tekstiltyper. Et teknologisk avansert produkt som beskytter mot olje, alkohol og protein- og vannbaserte flekker. Textile Protector danner en pustende, usynlig barriere som øker tekstilets motstandsdyktighet og vaskbarhet.

 

For-test: Fukt med en hvit klut med kun vann på. Gni forsiktig på tekstilet for å se om farge overføres til kluten. Dersom farge fjernes med vann alene så vil ethvert produkt garantert fjerne farge, bruk ikke Textile Protector i disse tilfellene. Hvis det ikke er noe fargetap med vann, rist flasken forsiktig og gjenta testen med Textile Protector.

 

Bruksanvisning: Rens tekstilet med en støvsuger, fjern deretter eventuelle flekker med Textile Stain Remover og la det tørke. Rist flasken godt. Erstatt korken med spraykorken som følger med i kit'et. Påfør et tynt lag med Textile Stain Protector på alle tekstilflatene uten å væte det for mye. Beskytt de mest utsatte stedene godt. La tørke i åtte timer.

 

Rutinemessig pleie: Textile Care kit bør brukes som en del av et rutinemessig rense- og beskyttelsesprogram. For steder som er utsatt for slitasje, som bilinteriører eller lenestoler, anbefaler vi månedlig rens.