Handle trygt hos oss

Definisjon


For salg og levering av prosjekter med montering av maskiner samt annet mekanisk, elektrisk og elektronisk arbeid, gjelder NLM 10. For salg og levering av maskiner, mekaniske, elektriske, samt andre katalog produkter gjelder følgende betingelser. Regulerte avvik fra disse betingelser skal være del av en gjensidig avtale og skriftlig undertegnet av begge parter.

Priser


Alle priser er oppgitt i norske kroner eksklusiv merverdiavgift, ab lager Andebu og eksklusive montering. PRISENE ER PR. ENHET (stk.) om ikke annet er oppgitt. Priser er gyldige fra 01.01.2017. Prisendring som skyldes endring av lovpålagte avgifter, eller endring i valutakurser kan foretas uten forvarsel. Generelle prisendringer vil normalt effektueres en gang i året.

Småordretillegg/Fakturagebyr


Ved ordre under Kr. 1500,- netto eksl. mva. vil det belastes småordretillegg Kr. 150,-.
Det belastes ingen fakturagebyr på ordre.

Restordre/fraktberegning


Restordre på det som normalt er lagervare sendes fraktfritt. Dersom restordre består av bestillingsvare vil frakt belastes også på denne leveringen. Kjøper har mulighet til å få én samlet levering av hele ordren hvor bestillingsvaren utgjør rest-ordren for å unngå dobbel frakt. Varsel om dette er kun mulig dersom ordren plasseres hos vårt ordrekontor.

Leveringsbetingelser


Alle priser er ExWorks fra lager i Andebu. Incoterms 2010. Dersom kjøper ønsker å benytte egen transportør må dette oppgis ved bestilling. Normalt benytter vi våre speditører og viderefakturerer våre rabatterte fraktpriser. Varen er begrenset forsikret til det transportøren er forpliktet til i vegfraktloven. Forsikring ut over dette er kjøpers ansvar. Ved skade på forsendelse må dette noteres på fraktdokumentet ved mottak.

Betaling


Betalingsfrist på faktura er 14 dager fra fakturadato. Avvik fra disse betingelser skal være del av en gjensidig avtale og
skriftlig undertegnet av begge parter. Ved purring for sen betaling tilkommer purregebyr på kr. 65,- og lovens høyeste mora-rente påløper. Selger forbeholder seg eiendomsretten i de leverte varer til de er fullt betalt.

Rentebelastning
For sen betaling rentebelastes med den til enhver tid gjeldende morarente.

Retur


All retur må avtales og godkjennes på forhånd og fakturanummer må oppgis. For at en retur skal behandles, må returskjema være utfyllt i sin helhet og ligge ved varen(e) i originalemballasjen når det returneres. Returskjema kan lastes ned her. Ved godkjent retur krediteres kjøperen for fakturabeløpet minus fraktkostnad og returgebyr på 20% av fakturabeløpet, etter at varen er mottatt av Holgers.

Gjelder returen varer som ikke er i henhold til deres bestilling krediteres fakturabeløpet i sin helhet og fraktkostnadene dekkes av Holgers AS. Fraktkostnadene ved retur dekkes ikke ved bruk av andre fraktselskap, eller type forsendelse enn det Holgers AS har godkjent.

Annet


Holgersgruppen samarbeider med ledende lakkimportører og leverandører over hele landet. Vi samarbeider tett med mange aktører i industri, bil og båtmarkedet og våre produkter selges gjennom de fleste kjente handelskanaler som leverer produkter til disse bransjene. Bilskadeanlegg, forarbeidssoner, SMART repair soner, sandblåse-/maleanlegg og lignende, selges direkte fra våre prosjektselgere. Mer informasjon om kontaktpersoner, forhandlere og samarbeidspartnere finner du på
våre hjemmesider.