Holgersgruppen

Holgersgruppen består av to fullintegrerte selskaper, Holgers AS i Norge og Bolest i Varberg AB i Sverige. Gruppen er Skandinavias største produsent og leverandør av komplette lakkeringsanlegg for autobransje og industri. Varemerket SVENO®, bestående av bla. lakkeringskabiner, blanderom og forarbeidssoner, er utviklet av Bolest og Holgers i fellesskap.

Større og bedre

Fusjonen mellom Holgers AS og Bolest i Varberg AB i 2014 skapte en enhet med størrelse og bredde egnet for håndtering av enda større prosjekter enn tidligere. Selskapene arbeider svært tett og trekker hele tiden på det beste fra hverandre, både når det gjelder kompetanse og arbeidsressurser.

Visjon, misjon og verdier

Visjon

«Gjennom nyskaping og innovasjon skal Holgersgruppen være Skandinavias ledende leverandør av varer, tjenester og overflate-behandlingsanlegg for bil og industri»

Misjon

«Ta ansvar for at våre kunder har utstyr som gir en sikker, produktiv og lønnsom arbeidsplass.»

Verdigrunnlag

  • Pålitelighet - vi er til å stole på
  • Menneskelighet - vi ser alle, ansatte og kunder
  • Service - levere litt bedre enn forventet
  • Kvalitet - i alle ledd, internt og eksternt
  • Miljø - vi leder an utviklingen

​​

Hva gjør vi

Holgersgruppen er landsdekkende i Norge og Sverige, med avdelinger for salg/markedsføring, prosjektering, produksjon, montasje/service, elektro, og ekspertise innenfor prosessventilasjon. Selskapene fører også et stort sortiment med utstyr, verktøy og forbruks-materiell for arbeid innen profesjonell overflatebehandling.