Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt

Med batteri og ladekabel

Varenr:102592
Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel Infrarr UV8 ladbar UV-A-LED, håndholdt Med batteri og ladekabel
Ink. MVA26 188,-

En oppladbar, håndholdt UV-A-LED lampe fra italienske INFRARR. Perfekt for herding av UV-herdende sparkel, primer og lakkmaterialer. Ypperlig til bruk på mindre flater som i dørkarmer, hjulbuer, under kanaler og andre vanskelig tilgjengelige områder. Lampen har brukskapasitet på min. 45 minutter ved fulladet batteri. Lampen herder ved alle UV bølgelengder, men har maks kapasitet ved 395nm. Enheten leveres med ett batteri og ladekabel.

 

Husk UV beskyttelses briller ved bruk!

 

Infrarr har produsert lakktørkere siden 1991, holder til i Milano, og lampene deres produseres også der. Infrarrs lakktørkere selges over hele verden, og de samarbeider med ledende bil- og lakk-produsenter for å opprettholde den høye kvaliteten på lampene, og ikke minst på sluttresultatet, altså lakkeringsjobben. Infrarr produserer mange ulike modeller - fra bærbare, til større mobile lamper og lamper montert på skinnesystem.