Novaltec Mini Pawnee Steamer

Inkl.4m slange -150 c*

Varenr:42629
Novaltec Mini Pawnee Steamer Inkl.4m slange -150 c*

Mini Pawnee er den mest kompakte modellen i Novaltecs profesjonelle dampvasker-serie, og også den enkleste å manøvrere. Den opptar like lite plass som dampvaskere som brukes i hjemmet, men presterer på et profesjonelt nivå. Den er effektiv for å dampvaske små rom, kan vaske, tørke og rense enhver overflate og blir benyttes i iskrem kafeer, små kjøkken og bed & breakfast-steder.

En profesjonell dampvasker med integrert våtstøvsuger som kan løse opp alle typer fett og skitt og samtidig fjerne alt. Overflatene blir rene, desinfisert og helt tørre. Den er midt i blinken for vasking og tørking av gulv, og vasker stål raskt og enkelt. Den fjerner flekker og redusere bruken av vaskemidler. Uunværlig for å vaske ventilasjonskanaler, vask og tørk av glass og fliser. Dampvaskeren er i henhold til HACCP regulativet takket være at dampen holder 150°C .
Den brukes også av mange til å dampe hjemmene deres og passer for de med allergier. Faktisk passer 150°C damp til å fjerne støvmidd fra tepper og madrasser, i tillegg til enhver type allergener som er i rommet.

Novaltecs profesjonelle dampvaske-serie er miljøvennlige og kan brukes hver eneste dag om ønskelig.

Noen fordeler som Mini Pawnee har:

  • Fjerner mugg og bakterier
  • Renser og vasker madrasser, tepper og sofaer
  • Fjerner fett og desinfiserer glass, fliser og stål arbeidsflater
  • vasker og tørker alle typer gulv
  • løser opp inngrodde flekker og kalk
  • Vasker bort lim, silikon og fjerner tyggegummi

 

 

Novaltec brosjyre