Om Holgers

Den tradisjonsrike bedriften Holgers AS, etablert allerede i 1982, har gjennom målrettet arbeid bygget opp en solid produktportefølje innenfor førsteklasses verktøy og forbruksmateriell til lakkeringsverksteder, karosseriverksteder og i senere år også innenfor profesjonell og hobbybasert bilpleie.

 

I mange år har bedriften også vært ledende innenfor industri og billakkeringskabiner, samt prosessventilasjon. Disse delene av driften blir i dag tatt hånd om av selskapene Bolest AB og Reglo AS. Alle er selskaper helt eller delvis under samme eiere.

 

Vi som jobber i Holgers i dag har mange års erfaring med salg av det vi i dagligtalen omtaler som handelsvarer. Som en grunnleggende del av vår strategi har vi gjennom alle år prioritert å selge våre produkter gjennom våre mange samarbeidspartnere. Derfor finner du våre artikler hos de fleste av landets ledende leverandører av billakkmateriell og bilpleieprodukter.

 

Som offisiell importør av bransjens ledende merkevarer hviler det en sterk forpliktelse på oss til å sørge for god distribusjon, god kunnskapsformidling, sterk merkevarebygging, riktig lagerhold og førsteklasses kundeservice. Store ambisjoner som kan være krevende å leve opp til, men vi går på jobb hver dag for å gjøre vårt beste!

 

Vi håper du finner det du leter etter her hos Holgers og ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål. Du finner oss på mange plattformer. Enten du foretrekker e-post, Instagram, Facebook, LinkedIn eller rett og slett telefon.

 

Velkommen til oss!