Om oss

Kunnskapen - produktene - tjenestene

Holgers AS ble etablert i 1982 og har 30 års erfaring med levering av utstyr og komplette anlegg til billakkeringsverksteder. I 2001 kjøpte Holgers AS sine lokaler i Andebu. I disse lokalene har man bygget anlegg for industriell overflatebehandling fra tidlig på 60-tallet.

Les mer:"Fra AS Varmluft til Holgers as" (pdf).

Som en del av overflatebehandlingsanlegg inngår avsugsprodukter og kabiner som viktige elementer. Holgers AS driver produksjon og utvikling av lakkeringskabiner (SVENO) i samarbeid med Bolest i Varberg AB. Holgers AS tilbyr planlegging og design, levering og montering av anlegg. I tillegg har vi et landsdekkende serviceapparat for ettermarkedet. Dette gjør Holgers AS til et moderne kompetansesenter for overflatebehandlingsanlegg både innen bil og industri.

Holgers AS er drevet av dyktige medarbeidere med bred erfaring i å utvikle moderne, økonomiske og miljøbevisste løsninger for et trygt og sunt arbeidsmiljø i verkstedindustrien. Bedriften sysselsetter ca. 40 personer, og omsetter årlig for ca. 60 mill. NOK. Vi skaper unike, skreddersydde løsningerbasert på lokale forhold, og tilrettelegger perfekte systemer spesielt for din bedrift.

Vår bedrifts kompetanse bygger på videreføring og nyutvikling med grunnlag i mer enn 50 års erfaring. Våre medarbeidere er spesialister innen utvikling, prosjektering, produksjon, import og montasje av anlegg og utstyr for et stort og varierende marked. Vi er en fremtidsrelatert bedrift, som er opptatt av å kunne tilby våre kunder de aller beste løsninger.

Hos oss er du alltid velkommen, enten du velger å stikke innom eller slå på tråden. Våre ansatte er her for deg. Her kommer du til å møte trivelige og serviceinnstillte fagpersoner, stikk innom for en prat over en kaffekopp!


Holgers lakkeringskabiner, sandblåse- og malehaller går under merket Sveno.


Holgers er medlem i ABL.