Sveno lakkeringskabin

Den optimale lakkeringskabin for det Skandinaviske markedet.

Holgersgruppen leverer utstyret du trenger i lakkeringsverkstedet ditt. Anleggene har vært produsert og levert i Norden i mer enn 50 år. Som nordisk produsent er vi en trygg partner.

Holgersgruppen jobber med alle typer prosjekter fra de kundene som skal ha en lakkeringskabin, et blanderomeller en forarbeidssone til de kundene der vi leverer komplette produksjonslinjer. I tillegg til å produsere og selge Sveno representerer Holgersgruppen en rekke av verdens ledende utstyrsleverandører. Produktspekteret er utvalgt med bakgrunn i at vi skal levere komplette lakkeringsverksteder til våre kunder. Våre prosjektselgere og ingeniører velger produkter og tekniske løsninger for å oppnå beste resultat for våre kunder med tanke på HMS, produktivitet og økonomi.

Service

Kabiner fra Holgersgruppen sikrer deg best økonomi, best driftssikkerhet og best resultat. For å garantere deg denne gode kvaliteten gjennom hele kabinens levetid kreves det kyndig service og vedlikehold. Våre meget erfarne servicefolk kjører faste serviceruter i hele landet og sikrer deg dette. Skulle det allikevel oppstå akutte situasjoner, er vi tilgjengelig med rask hjelp. Vi har faste serviceavtaler med 250-300 kunder og takket være en så stor serviceportefølje er vi i stand til å holde felleskostnader (reiseutgifter) nede på et akseptabelt nivå for hver enkelt kunde. Det er også mulig å få serviceavtaler med HMS dokumentasjon. Som kabinprodusent og filterimportør sikrer vi deg riktige kvalitetsfilter tilpasset luftgjennomstrømmingen i din lakkboks.