Nyhet: Fenice - The Leather Professionals

Fenice er en Italiensk bedrift etablert i 1973 og som helt siden starten har utviklet noen av de aller beste produktene for skinn og tekstilpleie. Fenice har gjennom sin unike kunnskap og ønske om den optimale overflatebeskyttelse blitt en foretrukket samarbeidspartner for møbel, fly og båtprodusenter verden over.

Fenice (utt: Feni:tché) har i over 44 år vært en aktiv samarbeidspartner til de utallige skinngarveriene i Italia som produserer skinnet til svært mange møbel og bilprodusenter i Europa. Sannsynligheten for at du sitter i et skinnsete som er behandlet, farget og beskyttet av produkter fra Fenice er altså stor uansett om du sitter i en Audi, Alfa Romeo, Volvo eller nesten hvilket som helst annet Europeisk bilmerke.

Alle vet at skinnbeskyttelse etter hvert blir slitt og Fenice har sitt eget senter for renovering av slitte skinnelementer fra biler, møbler og fly. I tillegg har de avtale med den kjente MC-dress produsenten Dainese samt at de utfører godkjente reparasjoner av håndvesker fra bl.a. Prada, Hermês og Lois Vuitton. Den eksklusive Italienske møbelprodusenten Natuzzi bruker kun Fenice behandlet skinn. Også til reparasjoner, rens og vedlikehold.

For litt over 10 år siden besluttet Fenice at de også ville ut i det kommersielle ettermarkedet. Fenice Care System ble etablert. Her finnes komplette reparasjonssystemer for utbedring av skader og slitasje på skinn via sertifiserte Fenice brukere. I tillegg har de utviklet enklere skinnrens, pleie og fargekonsept for gjør det selv brukeren. Alt basert på den samme teknologien som blir benyttet på originalskinnet i bilen.

Med Fenice system kan du gjøre alt fra den enkleste skinnpleie med våtservietter eller flytende rens og beskyttelse opp til fullstendig renovering av skinn med lapping av hull, reparasjoner av rifter og påføring av ny farge og top-coat med sprøyte. Alt med de samme produktene som benyttes originalt. Vi snakker med andre ord om flytende originaldeler.

Fenices avanserte laboratorier sikrer kvaliteten gjennom utallige tester hvor skinnprøvene blir utsatt for ekstreme påkjenninger. Varme/kulde, strekk i ulike retninger, mekanisk slitasje, fukt, fargestabilitet, flekkresistanse og alt annet du kan tenke deg skinn kan bli utsatt for.

Holgers er fra 2017 Fenices representant i Norge og Sverige. Dette er et samarbeid vi er svært stolte av å kunne presentere og vi er helt sikre på at våre mange kunder innen bil og båtbransjen vil sette stor pris på våre produkter, våre kurs og vår kunnskap om disse produktene.

Fenices produktspekter er delvis rettet mot den alminnelige bileier gjennom produkter for rens og pleie. Den litt mer nevenyttige som også kan benytte våre touch-up skinnfarger for stopling på småskader og slitte felter og til slutt den profesjonelle brukeren som må sertifiseres og dermed også får tilgang til våre sprøytbare farger mest avanserte top-coats og reparasjonsteknikker.

Fenice har sitt eget autorisasjonsprogram som består av et to dagers kurs som kan utføres her i Norge. Et fullstendig program og kursplan for dette vil snart legges frem og Holgers kontaktperson for dette vil være vår produktspesialist Robert Vårhus. I Sverige vil denne tjenesten ytes av vår svenske spesialist Conny Anthav.

Fenice Skinnpleiesystem introduseres under Oslo Motor Show 2017 og vil bli tilgjengelig via forhandlere – gjelder alle produkter som ikke krever autorisasjon. Og direkte fra Holgers – for produkter som krever sertifiseringskurs og godkjenning for å kunne benytte.

www.fenicecs.it er adressen som må benyttes inntil vi har ferdigstilt norske presentasjoner for alle produktene. Det vil også legges ut kursplaner, brukervideoer og mye annet i løpet av kort tid.

Alle produktene er naturligvis godkjent for bruk i Norge og norske datablader på alle produkter er på plass.

For ytterligere informasjon om Fenice kontakt Robert Vårhus eller Rune Sørensen. Kontaktinformasjon finnes her: https://www.holgers.no/om-oss/ansatte

 

Fenice

The Leather Professionals