SCANGRIP - lys i arbeidshverdagen

SCANGRIP lys for lakkeringsbransjen passer for alle som inspiserer lakkerte flater; for alle typer lakkeringsverksteder (bil og industrielle) og for arbeid i forarbeidssoner og detailingssentre.

SCANGRIP leverer robuste lamper av høy kvalitet med lys utviklet spesielt for lakkeringsindustrien.

  • Pennelykter
  • Hodelamper
  • Håndholdte lamper
  • Større arbeidslamper

Du kan enkelt justere lysene på avstand via en app på telefon (bluetooth) om du ønsker. I appen kan du velge mellom 5 ulike dimmenivåer (10-100%), justere CCT verdi i 5 steg (2500K-6500K), skru lampen av og på, bruke gruppekontroll funksjonen som styrer opp til 4 lamper om gangen, og sjekke batterinivået.

For praktisk og god posisjonering av lampene kan du for ekspempel bruke SCANGRIP stativ på hjul. Dette kan justeres fra en høyde på 0,7 m til 1,9 m. Stativet har 3 hjul av robust og høy kvalitet og ruller lett selv på ujevne flater. 2 av hjulene er låsbare slik at stativet står trygt der du plasserer det. Stativet i seg selv er produsert i kraftig pulverlakkert stål og kan benyttes både innendørs og utendørs.

SCANGRIP leverer også en tripod uten hjul som kan settes i høyder fra 1,35 m til 3 m. Stativet har en stabil konstruksjon som gjør at det står trygt selv når det er satt i full høyde. 

Alle SCANGRIPs arbeidslamper er utviklet for å være energibesparende og med lang levetid, for å være et godt valg også med tanke på miljøet. SCANGRIP lamper er bygget for å vare og de leveres med 3 års garanti.

 

Se brosjyre på engelsk her (pdf)