Stringo S3

Kjøretøyflytter/bilflytter

Varenr:100415

PRIS PÅ FORESPØRSEL.

 

Stringo S3 er det ideelle valg for bedrifter som jevnlig må flytte biler over litt større avstander, for eksempel i bilindustrien og større verksteder. Stringo S3 er også et klokt valg for showrom og bedrifter som håndterer tyngre og større SUV’er som veier mellom 2000 og 3000 kg.

 

Batteritid på ti timer, og et batteri og en motor som har minimale vedlikeholdsbehov, gjør dette til et robust arbeidsverktøy. Stringos brede sortiment betyr at maskinen kan tilpasses til å passe akkurat dine krav og behov. S3 er tilgjengelig med hydraulisk sylinder for større kraft, og den kan håndtere biler med lav bakkeklaring.

 

Andre fordeler inkluderer det moderne designet på Stringos S-serien, som gir tryggere arbeidsrutiner og bedre arbeidsstilling for operatøren. Den lave kjøreenheten gir utmerket sikt både ved på- og avlessing. Siden 1980-tallet Stringo fokusert på kun én ting – å flytte biler så effektivt, enkelt og trygt som mulig. Stringo overlater ingenting til tilfeldighetene, noe som vises i S3-modellen.

 

Hvorfor kjøpe en Stringo kjøretøyflytter?


1. Ergonomi – Stringo kjøretøyflyttere er spesielt utviklet for å flytte biler, noe vi mennesker ikke er – med Stringo kan kjøretøyer enkelt manøvreres uten å utsette mennesker for unødvendige belastninger.



2. Sikkerhet – Stringo er utstyrt med et toveis sikkerhetssystem som beskytter både operatøren og kjøretøyet.



3. Enkelt i hverdagen – Stringo kjøretøyflyttere har en ekstremt liten svingradius, slik at store biler er enkle å flytte, selv på små arealer.



4. Alltid skreddersydd – hver eneste Stringo tilpasses slik at den møter kundens behov.



5. Umiddelbare økonomiske fordeler – Tid er penger. Takket være Stringos styrker, kan medarbeidernes tid brukes på en mer kosteffektiv måte.



6. Kvalitet som varer – å flytte biler er tungt arbeid, noe som stiller høye krav til maskinen som skal utføre dette arbeidet.



7. Miljømessig smart teknologi – Stringo er effektiv og sterk uten å slippe ut skadelige stoffer. I tillegg kan tenningen på kjøretøyet som flyttes være av, slik at det ikke slipper ut eksos.



8. Stringos erfaring – de er svært stolte av sin lange historie som går helt tilbake til 1980-tallet. Dette innebærer stor yrkesstolthet og ansvarsfølelse.



Vil du vite mer? Kontakt oss på tlf 33 43 02 00 eller e-post ordre@holgers.no