NIVEUS 100 Luftrenser Sort

Varenr:101668
Ink. MVA34 375,-

Den nye RUPES NIVEUS proffesjonelle luftrenseren er den optimale løsningen for å få glimrende luftrensing og skape et sunt inneklima, noe som  øker beskyttelsen av de ansatte. Takket være den kompakte størrelsen kan den enkelt installeres på flere avdelinger.

Rupes Niveus Proffesjonell luftrenser kan dekke flere områder opp til 120m² eller 300m3 i timen.

Luftrenseren forbedrer kvaliteten på luften innendørs, reduserer og fanger mikrostøv, allergener, bakterier og virus, for å bedre ansattes helse.

Mennesker kan utsettes for en rekke stoffer på arbeidsplassen som kan gi skadelige effekter på helsen. Forurensing på arbeidsplassen er definert som tilstedeværelse av skadelige stoffer, synlige eller usynlige, som mikrostøv, bakterier, virus, allergener, ulike typer damp og røyk. Den vanligste måten å bli eksponert for disse stoffene på er gjennom innånding, direkte kontakt og svelging.

Forurenset luft passerer i gjennom ULPA filtre av grad U15, som er laget av et fint nett som stenger ute skadelige partikler. Et UV-C sterilisator kammer steriliserer ultra mikroorganismer, og et aktivt kull-filter renser luften før den slippes ut i innemiljøet. Rupes Niveus Luftrenser er en mulighet til å øke sikkerheten og beskyttelsen av ansatte og å forbedre inneklimaet.